Så prøver vi igen :-)

Kultur-tur

Lørdag d. 14. august, kl. 7.00 - 20.45

Så prøver vi igen: Lad os i år vove at tage på kultur-tur sammen! Vi har meget i vente: Mens vi drikker morgenkaffe i bussen, kører chaufføren os til Jelling Kirke; her fortolkes Danmarks måske ældste kristne helligsted af en udsmykning, som stod færdig i år 2000, ved billedhugger Jørn Larsen. Lige ved kirken er opført et museum over Kongernes Jelling, hvor vi ser udstillingen.

Derefter går turen til Vejle, hvor Peter Brandes for nylig har afsluttet en udsmykning af Nørremarks Kirken. Vores frokost indtager vi også i Vejle, hvorefter vi kører indenom hhv Olafur Eliasons og Hennings Larsens spektakulære arkitektur.

Langs fjorden går turen så til Christianskirken i Fredericia, hvor Bjørn Nørgaard har udført et kæmpeværk: fra tonstunge broncedøre til 32 glasmosaikker. Videre derfra til keramikmuseet Clay i Middelfart, hvor det er muligt at købe eftermiddagskaffe/kage.

Turen går nu hjemover, men før vi atter kører ind på præstegården, spiser vi middag sammen på en dejlig kro.

Hjemme ca kl. 20.45. Samlet pris for hel molemitten: 400 kr. Afgang kl. 7 fra Præstegården, og kl. 7.10 fra Abildsplads i Rudkøbing Alle drikkevarer er for egen regning.

Tilmelding til Hanne Andersen, tlf. 4029 2019, senest fredag d. 6. august. Se på hjemmesiden og i dagspressen for evt. ændringer.

Hilsen Marianne Ring