Sommeren 2022

Gospelkor i Skrøbelev kirke

Gospelkor i Skrøbelev kirke d. 18 Maj kl 19.00-20.00 ved Doris Christoffersen - alle er velkommen :-)

Sankt Hans i præstegården 23. juni

Velkommen til en hyggelig Sankt Hans i præstegården den 23. juni

Haven åbner kl. 16.00, hvor der er mulighed for at lege, spille spil eller hvad der nu er lyst til. Klokken 17.00 er grillen klar, hvor man selv griller sin egen mad. Man er velkommen til at tage sin egen mad og drikke med, men der er også mulighed for at købe en pølse med brød, samt drikkevare her. Der vil være en kort båltale inden vi tænder bålet kl. 18.00. Haven vil være åben til kl. 22.00. Tilmelding er ikke nødvendig. ALLE er velkomne – både store og små. Vi håber at se rigtig mange af jer til en hyggelig aften sammen.

Sogneudflugt d. 27 august

Nu kan vi endelig komme på tur igen. Derfor har vi planlagt en sogneudflugt lørdag den 27. august. Vi mangler dog stadig at få lidt ting på plads, så hold derfor øje med vores Facebook-side, samt Øboen for yderligere information og tilmelding.

Planen er, at vi tager til CLAY keramikmuseum i Middelfart og en tur til Hannerup kirke i Fredericia. Hannerup kirke er den kirke, jeg kommer fra i Fredericia. Her har Kasper og jeg mødt hinanden, vores børn er døbt der, og vi er viet der. Min svigermor er nemlig præst her.

Vi er sikre på, at det bliver en hyggelig tur, så hold endelig øje med mere information og tilmelding. På menighedsrådets vegne, Ann Kirstine Højstrup