Sommeren 2022

Sogneudflugt d. 27 august

Nu kan vi endelig komme på tur igen. Derfor har vi planlagt en sogneudflugt lørdag den 27. august. Vi mangler dog stadig at få lidt ting på plads, så hold derfor øje med vores Facebook-side, samt Øboen for yderligere information og tilmelding.

Planen er, at vi tager til CLAY keramikmuseum i Middelfart og en tur til Hannerup kirke i Fredericia. Hannerup kirke er den kirke, jeg kommer fra i Fredericia. Her har Kasper og jeg mødt hinanden, vores børn er døbt der, og vi er viet der. Min svigermor er nemlig præst her.

Vi er sikre på, at det bliver en hyggelig tur, så hold endelig øje med mere information og tilmelding. På menighedsrådets vegne, Ann Kirstine Højstrup

Efteråret 2022

Fællesspisning med foredrag

Velkommen i konfirmandstuen i Longelse præstegård til fællesspisning med foredrag. Her nyder vi en god middag sammen, og efterfølgende vil der være et foredrag. Prisen er 100 kr. inkl. Foredrag, mad og 1 drikkevare.

Tilmelding skal ske en uge før arrangementet til krusemerete@gmail.com

6. oktober kl. 17.30 - 20.00: Kasper Højstrup, journalist på TV 2 sport, fortæller om Tour de France. De største højdepunkter og nedture, samt fortæller lidt om sit arbejde under Tour de France.

24. november kl. 17.30 - 20.00: Mogens kommer og fortæller om Langelandsbanen.

Allehelgens

Søndag den 6. november er det Allehelgens søndag. Dagen, hvor vi i kirken mindes vores døde. Hvor der sættes ord på den sorg og det savn, vi sidder tilbage med. Hvor vi trods alt det svære også taler om tro, håb og kærlighed.

Ved gudstjenesterne læses navnene op på dem, som vi i sognene har mistet siden sidste år. Efter gudstjenesten kan man få udleveret et lys i våbenhuset, som man kan sætte på kirkegården.

Der er gudstjeneste i alle tre kirker: Longelse kirke kl. 10.00 Fuglsbølle kirke kl. 17.00 Skrøbelev kirke kl. 19.00