Forår og sommer 2021

OBS CORONA For de fleste arrangementer gælder at vi kan blive nød til at fortage ændringer hvis corona situationen igen ændre sig.

Derfor er der tilmelding ved nogle arrangementer: Når I ringer, får I at høre om vi kan gennemføre arrangementet.

Fredag d. 21 maj

Longelse Præstegaard kl 19.00 - Gamle konfirmanders aften

Årets konfirmander bydes til en aften i Præstegårdshaven. Vi spiller kroket, serverer middag på hvide duge under bøgetræerne og tænder måske bål på pladsen. Musik fra anlæg. Har Corona forhindret konfirmationerne, holder vi aftenen alligevel, hvis restriktionerne altså er ophævet. Så er det bare Kommende konfirmanders aften!

Tilmelding til Marianne 25722050, senest søndagen før.

Pinsesøndag d. 23 maj

Longelse kirke kl 09.00 - Udendørs morgenmad bag ved kirken

Der er gudstjeneste i Longelse kl. 10. Vi begynder med morgenmad sammen i skov-delen af kirkegården bag kirken og synger pinsesolen op.

Tilmelding til Marianne 2572 2050, senest tirsdagen før.

Torsdag d. 27 maj

Skrøbelev kl 19.30 - Aftenandagt

( uden tilmelding, men pers begrænsning i kirken )

Lørdag d. 05 Juni - Grundlovsdag

Grundlovskoncert i Skrøbelev kirke kl 19.00 - Vores grundlov er værd at fejre, og i år vil vi gøre det med et brag af en koncert. Vi samles i Skrøbelev Kirke, hvor vi må være 80 mennesker, når vi ikke synger. Vi nyder musikken og en kort grundlovstale, og i pausen går vi udendørs og får en let servering i glas og på desserttallerken. Hold øje med Øboen for at se hvem der leverer den musikalske oplevelse. Gratis adgang!

Onsdag d. 09 Juni kl 19.30

Aftensang i Longelse præstegårdshave, -Under de blomstrende kaprifolier sætter vi os tilrette med højskolesangbogen og vort udendørs klaver, og synger om kap med fulgene! Aftenkaffe og blødt brød, bløde puder og et lille tæppe over knæene. Fællesskab og lovsang fra os, som så længe var adskilt og indendøre servering

Torsdag d. 17 Juni kl 08.30.

Udendørsgudstjeneste i Longelse kirke. Begynd den lyse sommerdag med morgensang, en bøn og en tanke over biblens visdom. Vi dækker op til gudstjeneste i det fri bag Longelse Kirke, takker for livet og dagen, og spiser derefter morgenbrød sammen

Torsdag d. 08 Juli kl 19.30

Afrund en højsommerdag med aftensalmer og dygtige musikere til aftengudstjeneste i Skrøbelev Kirke. Vi inviterer en musiker med, udover vores egen organist og sanger, for at øge den musikalske klang. Efter den fælles oplivelse serverer vi en god kop kaffe med petit four i våbenhuset. Se i Øboen hvilken musiker og hvilket instrument der kommer de enkelte gange.

Søndag d. 25 Juli kl. 14.00

Sommersang i Præstegårdsskoven

Torsdag d. 29 Juli kl 08.30.

Udendørs morgengudstjeneste i Longelse kirke. Begynd den lyse sommerdag med morgensang, en bøn og en tanke over biblens visdom. Vi dækker op til gudstjeneste i det fri bag Longelse Kirke, takker for livet og dagen, og spiser derefter morgenbrød sammen

Onsdag d. 18 August kl 19.30

Longelse præstegårdshave - Under de blomstrende kaprifolier sætter vi os tilrette med højskolesangbogen og vort udendørs klaver, og synger om kap med fulgene! Aftenkaffe og blødt brød, bløde puder og et lille tæppe over knæene. Fællesskab og lovsang fra os, som så længe var adskilt og indendøre

Torsdag 26 August kl 19.30

Afrund en højsommerdag med aftensalmer og dygtige musikere til aftengudstjeneste i Fuglsbølle Kirke. Vi inviterer en musiker med, udover vores egen organist og sanger, for at øge den musikalske klang. Efter den fælles oplivelse serverer vi en god kop kaffe med petit four i våbenhuset. Se i Øboen hvilken musiker og hvilket instrument der kommer de enkelte gange.