Efterår 2021

Onsdag d. 03 November kl 19.00

Sidste år måtte vi trist nok aflyse, men i år kan vi samles og glæde os over Jagtens gave, takke for dyrenes liv, og synge efterårets salmer. Brobyblæserne kommer og spiller for os, og det er hornmusik som passer sig til anledningen. Efter gudstjenesten serveres der kaffe med kage i Beboerhuset på Longelsevej. Det er pastor Li Have Otterstrøm, som i år står for tjenesten -  Velkommen

Søndag d. 07 November

Allehelgen I år falder søndag d. 7. november. På Allehelgen mindes vi i kirken de mennesker, som vi måtte sige det sidste farvel til i året, der gik. Deres navne bliver læst op, og familierne bydes med til at lægge en blomst eller sætte et lys på graven. I Skrøbelev bliver det kl. 10, i Longelse kl. 16 og i Fuglsbølle kl. 19. Efter hver tjeneste er der mulighed for stille fællesskab i våbenhuset over en kop styrkende kaffe eller te. Tjenesterne varetages i år af Eigil Andreasen.

Søndag d. 21 Novmber kl 16.00

Kirkemusikerkoncert i Skrøbelev. Vi har mange dygtige musikere på Langeland. En del af dem er vi så heldige at have ansat ved vore kirker, som organister og sangere, og søndag efter søndag spiller og synger de trofast de sange, som præsten og søndagen lægger op til. En gang om året tager de imidlertid sagen i egen hånd, og sammensætter et musikalsk program, som spænder over de mange forskellige talenter og instrumenter, de behersker. Velkommen til koncert!