Lørdag den 7. februar 2019 fyldte vi bussen og kørte på kultur-tur til Varde.

I Varde sang vi morgensang i Sct. Jacobi kirke. Marianne fortalte om kirken og helgenen og orglet. Organisten spillede smukt på det store, herlige orgel.

Fra kirken gik vi over til Otto Frello museet, hvor vi nød et par timer i nærvær af Otto Frellos fantastisk kunstværker. Herefter en lille spadseretur i begyndende regnvejr på kirkegården.

Vi forsatte turen til Ribe, hvor vi gik forbi og så Domkirken, og derfra videre ned til lækker frokost i den stemningsfulde kælderrestaurant Porsborgs i midtbyen.

Efter frokosten så vi Ribe kunstmuseum, selve den enestående bygning og udstillingen: Michael Ancher og Skagens kvinder. Vi forlod Ribe efter et smut ud forbi Vadehavscentret. Koldt men smukt var det.

På vejen hjem holdt vi ind på Hotel Troense på Tåsinge, hvor vi spiste til aften.

Tak til Marianne for en fantastisk velarrangeret tur og til deltagerskaren for højt engagement. En dag, vi ikke lige glemmer.