Koncert med ”Salmer fra en Beattid” i Longelse kirke. Longelse kirke, tirsdag den 25. oktober var inviteret til koncert med Svendborg organisten Tore Bjørn Larsen fra Skt. Nikolai kirke sammen med skuespiller Tina Kruse Andersen, tenor Simon Mott Madsen og pianist Bjørn Krog Thesbjerg der gav os koncerten  ”Salmer fra en Beattid”.

Det var en anderledes koncert, der inddrog forskellige bibeltekster, som førtes sammen med musikken, som var sat op i nye arrangementer i en unik konstellation i et samspil mellem kirkeorgel, klaver og sang.

Efter koncerten var der en forfriskning i kirkens våbenhus.