Menighedsrejser

Tag vores sognepræst Marianne Ring på en kultur tur, lørdag den 7. februar til det Syd-Vestjyske.

Med afgang fra Præstegården kl. 07.00 og Abildsplads (Rudkøbing) kl. 07.10

Kører vi mod Varde – vi serverer kaffe og rundstykke i bussen undervejs – i Varde besøger vi Sct. Jacobi kirke. Marianne vil her fortælle om kirken og helgenen og orglet. Vi synger morgensang. Er vi heldige, kan vi få en organist til at spille på det store, herlige orgel. Her fra kirken går vi til Otto Frello museet, der ligger lige ved siden af kirken. (Marianne inviterer forinden til en sogneaften* hvor hun fortæller om ”Otto Frello’s kunst”). Vi slutter besøget af i Varde med en lille spadserer tur på kirkegården. Vi forsætter turen til Ribe, hvor vi går forbi og ser Domkirken, og derfra videre ned til Restaurant Kolvig der ligger i bymidten, ned til Varde å. Her serveres vores frokost.

Efter frokost skal vi se Ribe kunstmuseum, selve den enestående bygning og udstillingen: Michael Ancher og Skagens kvinder. Der bliver også lidt tid ”på egen hånd” evt. til eftermiddagskaffe for egen regning. Vi forlader herefter Ribe ud forbi Vadehavscentret. Ser den nye bygning udefra, kører derfra og ud til Vadehavet, blot for at kigge og trække lidt havluft ind.

Men havluft i lunger kører vi ca. kl. 16.30 hjemad til Præstegården hvor forventer at være hjemme ca. kl. 20.30

På vejen hjemad holder vi ind på Restaurant Bregninge Mølle, hvor vi spiser til aften.

Prisen for hele dagen er incl. Kaffe og rundstykke i bussen, entreer, frokost på Restaurant Kolvig  , samt aftensmad  på Restaurant Bregninge Mølle, er i alt kr.399,00

Tilmelding på tlf. 62 50 10 69 / 25722050  eller mail: malr@km.dk  senest den 29. januar.