Konfirmander

Konfirmandundervisningen starter torsdag den 25. oktober 2018, og finder sted hver torsdag kl. 8.10-9.40.
Undervisningen fortsætter hver torsdag indtil uge 14.

Desuden er der to hele undervisningsdage.
remt man er elev på en anden skole, bedes man selv henvende sig.

NB! Intro-gudstjeneste den 21/10 kl.14.00 i Longelse kirke.

*Du møder som konfirmand kirken indefra.
*Du kommer tættere på religiøse spørgsmål.
*Du lærer din kirke at kende.
*Du får indsigt i kirkens sociale arbejde.
*Du er aktiv i kirkens gudstjeneste.
*Du læser nogle af bibelens spændende fortællinger.
*Du synger gamle og nye salmer.
*Du deltager i spændende aktiviteter og konkurrencer sammen med
  konfirmander fra andre sogne.
*Du slutter med en fest for livet.

Konfirmandundervisningen er et tilbud til alle unge på 7. klassetrin, der ønsker at blive konfirmeret.

Undervisningen foregår i Longelse Beboerhus torsdage 8.10 - 9.40; p.g.a. Præstegårdens ombygning. Vi forventer at kunne tage den nye konfirmandstue i brug i sarten af 2019.. Tidspunktet passer for nogle af børnene (alt efter hvor man bor) med Lokalbusserne om morgenen. En specialbus vil sørge for, at konfirmanderne bliver kørt til Ørstedsskolen til tredje lektion.

Konfirmand undervisningsplan 2018/20198 læs her>>> (opdateres)

Ifølge det ministerielle cirkulære skal den enkelte konfirmand deltage i minimum 48 undervisningstimer. Der er mødepligt til disse timer.

Med til undervisningen hører også gudstjenester. Her skal man  deltage minimum 9 gange i løbet af konfirmandåret.

2 gange i løbet af konfirmandåret vil der blive indbudt til forældremøder. Et i efteråret og et i foråret.

Konfirmationsåret slutter med en fælles altergangsgudstjeneste og en festlig afslutning for konfirmanderne og deres familier.

Konfirmationsdatoer for de næste 3 år kan ses her >>>

Velkomst brev til de nye konfirmander >>>

Tilmelding til konfirmation i Longelse-Fuglsbølle-Skrøbelev>>>

Konfirmand holdene 2018 / 2019  læs her >>>> (opdateres)