Junior Konfirmander

Når man går i 3. klasse kan man blive junior-konfirmand. Det foregår  igen i år på et fælles hold.

Undervisere er sognepræsterne Hanne Davidsen og Marianne L. Ring og kirketjener Charlotte Kihri Carstesen.

Hvad laver vi?

Vi laver en børnegudstjeneste
Vi holder en barnedåb med dåbsbarn, gudmor/far, faddere ect.
Vi arrangerer et bryllup med brudepar, præst, forlover, brudebuket, ringe ect.
Vi går på opdagelse i kirkerummet
Vi går med graveren i tårnet og lytter til kirkeklokken
Vi kommer på kirkegårdsløb
Vi får organisten til at vise, hvordan orglet fungerer
Vi spiller krybbespil
Vi tager på en spændende udflugt
Desuden synger vi salmer og hører bibelhistorie.

Der bliver serveret en lille forfriskning hver gang.

Julespil og Juniorkonfirmander

Øvningen til Julespillet foregår i december, og alle glæder sig til at vise det. Der vil som vanligt kunne ses bl.a. dansende engle, rappende vismænd, sjove akrobater og det lille søde Jesusbarn.sen. Som noget nyt medvirker der også børn fra 2. klasse med sange undervejs i spillet. Børnekoret ledes af Randi Christoffersen. Kostumerne har Janne Riis Peitersen styr på, og instruktionen står sognepræst Hanne Davidsen for.

Julespillet vises tre gange følgende dage:

Fredag den 14. december kl. 16.00 i Rudkøbing kirke for forældre, familie, venner og hvem, der ellers har lyst til at se det.

Onsdag den 19. december kl. 9.30 for Ørstedskolens indskoling

Onsdag den 19. december kl. 10.30 for børnehaverne i Rudkøbing

Juniorkonfirmander:

Lørdag den 12. januar drager vi på udflugt. Vi skal opleve noget spændende først, hvad er en overraskelse, og bagefter står den på bowling i Svendborg Bowl`and fun. Vi drager af kl. 8.30 og er hjemme kl. 14.30. I hører nærmere, også om tilmelding, sæt X i kalenderen.

Afslutning med juniorerne bliver torsdag 31. januar – vi fejrer en Kyndelmissegudstjeneste i Skrøbelev kirke, kl. 16.30, også for forældre og bedster,og søskende, hvis muligt. Vi har efterfølgende spisning: pizzaer! (De møder ved sædvanlig tid, så vi kan øve med dem.)

Juniorkonfirmanderne Hold 2017 2018 1