Reformations-gudstjeneste i Fuglsbølle kirke

På Tesedagen den 31. oktober indbyder vi til en Reformationsgudstjeneste i Fuglsbølle kirke kl. 19.00.

Det bliver en gudstjeneste hvor tekster og salmer sætter fokus på vores berømte Kirkefader Martin Luther.

Kirkekoret medvirker ved gudstjenesten med bl.a. nydigtede og nytolkede Luthersalmer af Iben Krogsdal, som har udgivet 21 nye salmer i anledning af Lutheråret.

Efter gudstjenesten vil vi nyde en fælles kop kaffe i våbenhuset.

Allehelgen i kirkerne

Allehelgen fejrer vi i vores kirker med oplæsning af navnene på dem, vi har mistet i årets løb.

Det foregår søndag den 5. november i

• Skrøbelev kirke kl. 10.00
  • Fuglsbølle kirke kl. 14.00
  • Longelse kirke kl. 15.30

Efter gudstjenesterne vil der blive serveret en kop kaffe i våbenhuset, med mulighed for en lille snak med præst og kirketjener, ligesom der bliver mulighed for at besøge sit gravsted og sætte en blomst og tænde et lys.

De familier, der har mistet en af deres kære i det forgangne år, vil få tilsendt en invitation.

Jagtgudstjeneste i Longelse kirke

Det er 3. gang vi i samarbejde med Spodsbjerg Jagtforening
inviterer til Jagtgudstjeneste i Longelse kirke.
Det bliver onsdag den 8. november kl. 19.00.

Igen i år skal vi nyde Broby Blæsernes dejlige spil på de smukke jagthorn.

Efterfølgende mødes vi til fælles kaffebord i Longelse Beboerhus.

Kirkemusiker-koncert i Longelse kirke

søndag den 12. november kl. 19.00.

Det er en stor glæde, at vores dygtige kirkemusikere igen i år har sagt ja til at gi´ os en koncert.

Det bliver en koncert med sang og spil i forskellige genrer.
Der vil indgå både orgel, violin, guitar og messingblæser i koncerten, og der vil blive sunget solo og desuden får vi en lille korsats med alle musikere.

Tumlingegudstjeneste og fællesspisning

Torsdag den 16. november kl. 17.30 inviterer vi igen til Tumlingegudstjeneste i Skrøbelev kirke.

Gudstjenesten bliver som tidligere tilrettelagt på børnenes præmisser, men hele familien indbydes til at deltage.

Efter gudstjenesten serveres der børnevenlig aftensmad i præstegården.

Tilmelding senest dagen før til sognepræsten på tlf. 62501069
eller mail: anba@km.dk

Sangaften med Lisbet & Tage i Longelse kirke

Det står i sangens tegn, både den vi lytter til og den vi selv er en del af,
når Lisbet & Tage kommer til Longelse kirke
onsdag den 29. november kl. 19.30.

Her vil de vælge nogle salmer & sange, som de vil synge for os.
Men der bliver også mulighed for, at os på bænkerækkerne får lov at vælge nogle fælles sange.

Der bliver serveret en kop kaffe og lidt bagværk i forbindelse med arrangementet.