Sogne Sommerudflugt til  Danmarks Smukkeste Jernbane & Den Skjulte Bro

Lørdag den 18. august 2018

Afgang fra Longelse præstegård kl. 07.00.
Busterminalen Rudkøbing kl. 07.10.

 Nørre Snede kirke  - Veteranbanen med særtog  Vrads til Bryrup -  Frokost på Hotel Pejsegaarden i Brædstrup–Den Skjulte bro med lokalguide - Aftensmad på Bregninge Mølle.

Spændende udflugt, hvor vi skal have morgenkaffen i bussen, og med ”kort pause” undervejskører vi mod Nørre Snede kirke, hvor vi gør et stop ved kirken –herfra til  veteranbanen Vrads til Bryrup,  hvor vi kører en 5 km strækning af den nedlagte Horsens - Bryrup - Silkeborg Jernbane, som blev lukket i 1968. Turen går fra Vrads gennem et skovområde forbi søerne Igelsø, Snabe , Kulsø og Kvindsø  til Bryrup station. En meget naturskøn tur, som med rette kaldes "Danmarks Smukkeste Jernbane". -   efter togturen  kører vi i bus til Hotel Pejsegården, hvor vi nyder en lækker frokost  - herefter  skal vi  se den danske "Golden Gate-bro", som har ligget skjult i 85 år, her mødes vi med en lokalguide.  Broen er dog ikke helt ny, for den blev faktisk bygget for over 100 år siden. Men i 85 år har den ligget skjult midt i en massiv jorddæmning, der gik tværs over Gudenåen

Herefter sætter vi kursen hjemover med aftensmad (2 retter) på Bregninge Mølle.

Vi forventer at være tilbage i Præstegården ca. kl. 21

Prisen for hele denne tur, incl. bus, morgenmad, veterantog tur , frokost på Hotel Pejsegaarden, ,  besøg med guide ved ”Den Skjulte Bro”, eftermiddagskaffe i bussen og 2 retters menu på Bregninge Mølle; pr. person kr. 500,00.

Tilmelding til sekretær Tom Andersen, tlf. 40131033 eller mail: toan@km.dk, senest den 7. august 2018.