Julegudstjeneste i Skrøbelev kirke
for Ørstedskolens mellemtrin!

Tirsdag den 19. december kl. 9.15 er der julegudstjeneste for Ørstedskolens mellemtrin i Skrøbelev kirke, hvor forældre og andre børn & voksne er velkomne til at deltage.

Lillejuleaftensgudstjeneste i Longelse kirke

Lillejuleaften den 23. december kl. 16.00

inviterer vi indenfor i Longelse kirke til en rigtig julegudstjeneste med de kendte og elskede julesalmer og julens smukke evangelium.

Hvorfor Julegudstjeneste ”dagen før dagen” ?

- måske skal du besøge familie et andet sted i landet – måske skal du holde juleaften med

dine børn netop denne dag – måske har du gæstetravlt på årets store aften – måske vil du bare gerne nyde stemningen og de gode ord.

Velkommen til julegudstjeneste!

Juleaften i vore kirker

Den 24. december er der juleaftensgudstjeneste

Fuglsbølle kirke kl. 13.30,

Skrøbelev kirke kl. 14.30

Longelse kirke kl.15.30.

Nytårsaften med eftermiddagsgudstjeneste

Nytårsaften den 31. december falder i år på Julesøndag.
Med en eftermiddagsgudstjeneste kl. 15.30 i Fuglsbølle kirke
vil vi sammen fejre årets sidste dag.

Her vil vi sige farvel til det gamle år og byde året 2018 velkommen.

Efter gudstjenesten ønsker vi hinanden et GODT NYTÅR med et glas champagne..

Nytårskoncert i Skrøbelev kirke

I år har vi inviteret Langelands Gardens Brassband til vores NYTÅRSKONCERT.

Det bliver i Skrøbelev kirke søndag den 12. januar kl. 19.30.

Nytårskoncerten bliver serveret med sprøde messingtoner.
Messingmusik og kirker passer altid rigtig godt sammen. Denne koncert bliver et festfyrværkeri af både nyt og gammelt.

Der vil bla. blive spillet filmtemaer fra filmen "Thor" og "Den sidste Mohikaner" ……og bløde messing koraler. Mon ikke der også vil blive plads til et indslag eller 2 af den lettere karakter, så der også bliver lidt til smilebåndet.

Koncerten vil blive afsluttet med "Vær velkommen herrens år" hvor alle vil få mulighed for at synge med. Langelands Gardens Brassband bliver dirigeret af Mads Lunde.

I en pause under i koncerten bliver der serveret en lille forfriskning.

Højskoledag på Rønde Høj- & Efterskole
den 27. januar

Vinterens Højskoledag går til Rønde Høj- & Efterskole på Djursland.
Rønde Højskole er en højskole med forskellige studieforberedende linjer og masser af andre spændende fag, rejser,

oplevelser og fællesskab for livet.
Vi bliver vistrundt på skolen, og sætter os til rette med et spændende foredrag, ligesom vi får en hyggelig sangtime. Vi bliver bespist med formiddagskaffe, frokost, og eftermiddagskaffe.

Dagen er planlagt til Lørdag den 27. Januar, og der afgang fra Præstegården kl. 6.45.

Vi er hjemme igen til aften.

Prisen for hele dagen er 300 kr.

Tilmelding på tlf. 62 50 10 69 eller mail: anba@km.dk  senest den 23. januar.

Kyndelmisse i Longelse kirke

Fredag den 2. februar står der Kyndelmisse på kalenderen, og det vil vi fejre med en Lys-gudstjeneste i Longelse kirke kl. 19.30.

Som et dejligt og festligt indslag har vi indbudt sangeren Helle Lynge, som med sine dejlige sange, vil gi´ os en rigtig fin musikalsk oplevelse.
Der inviteres på en kop kaffe i kirkens våbenhus efter gudstjenesten.

Fastelavnsgudstjeneste i Skrøbelev kirke

Fastelavns lørdag den 10. februar er der Fastelavnsgudstjeneste i Skrøbelev kirke kl. 14.00.

Det er Juniorkonfirmanderne, der er aktive deltagere i denne gudstjeneste, som bliver afslutningen på deres undervisningsforløb.

Vi opfordrer alle børn til at møde udklædt.

Efter gudstjenesten inviterer vi på kaffebord på Skrøbelev Gods.

Tilmelding senest torsdag den 8. februar af hensyn til traktementet, på tlf. 62501069 eller mail: anba@km.dk

Fastelavnsfest i Longelse Beboerhus

Fælles med de lokale foreninger afholdes Fastelavnsfest i Beboerhuset
fastelavnssøndag den 11. februar.

Se opslag her på siden og på hjemmeside www.langelandmidt.dk (når programmet foreligger i januar måned).

Lucia 2016 Konfirmanderne går LUCIA optog i Fuglsbølle kirke (her billede fra 2016)